stackars grannar ;)

En annan speciell grej med att bo på campus är detta pizza-krig som utspelat sig i dagarna.

Vi snackar nu alltså om ca 120 st Grandiosa X-tra allt. Som legat tinade i kartonger utanför stadion i vad vi vet upp till en vecka. Samt legat i en varm bil i 4 timmar från sthlm-orsa och luktat.



Det började med att de skyldiga pizzatjuvarna, Mattias och KG skulle gå och hämta de levererade stinkbomberna i bilen här på campus. Men KG ville inte vara delaktig då han helt utan dåligt samvete skulle gå iväg till en tjej. Mattias kände sig då otroligt sviken och bad sin käre vän och sambo Jeppenator om hjälp, självklart ställer en riktig kompis upp.
Till och med inte bara på att bära in pizzorna utan även placera ut omkring 40 pizzakartonger i hela KG och Oscars lägenhet. Under kuddarna, i köksskåpen, i micron, under soffkuddarna, jaa överallt.
Sen dess har kriget varit igång, fast inte bara mellan dessa 2 parter. Såklart har Orsas duracell-kanin Anton varit involverad och t.ex fått en öppnad pizza intryckt i brevinkastet, fått pizzor intryckta genom hans horn påväggen och på andra ställen i rummet. Han höjde sedan ribban och de senaste var att värma 20 pizzor och gömma i Mattias rum!

/Filippa

Kommentarer
Postat av: KG

Jag provade att äta en av dom där jävlarna igår, fy helvete vad äckligt. Aldrig mera panpizza!

2009-11-29 @ 14:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0