en vanlig kväll

Öl-spelet är i full gång. Ny regel: säg ett bilmärke.....
Martina: En silvrig bil!!!!!


Vaa??? va gick fel???

Andreas med hjälp av KG visar hur en video blogg ska gå till!


Boo

Oerhört spännande avsnitt med Bo'theLandeehn ifrån mitt i naturen! Hundfjället 15/1 - 2010

Bo Landeehn möter Björn i Sälen from Sam Aberg on Vimeo.

* See you later Space Cowboy - Rajden


En Hövding

Adams skönsång! ... Helt stört va man njuter när han kommer upp i dom höga tonerna! ;)

En hövding... from Sam Aberg on Vimeo.

 

awesome stuff!

aja ... * See you later Space Cowboy - Rajden

Rituell kampsång av björnen och hövdingen

Första inlägget från mig på bloggen ... så startar med ett klipp på Matias och Adam som avslutar sista dagen borta på skidåkarveckan i Lindvallen!

Rituell kampsång Skid 11 from Sam Aberg on Vimeo.

 

Går även att kolla på i HD om du klickar på länken under!
http://www.vimeo.com/8783046
(andra filmen kommer också, nån dag)

Massor av tack till Sam Åberg som klippt ihop klippet!


* See you later Space Cowboy - Rajden

SKIDÅKNINGSVECKAN SLUT. KURS BÖRJAR SNART.

Jaaaa, så var denna episka vecka av rock & roll avslutad. Känslomässigt så är väl detta både positivt och negativt, vi har haft grym åkning och haft grymt kul, men nu så påbörjas snart en vecka till av skidåkning och kurs så att vi alla blir bättre skidlärare. Så det är väl bra eller något TYCKER JAG.

Vi kan väl dra en kvick resumé så att Jeppenator hänger med i svängarna;

MÅNDAG
I måndags så åkte vi skidor. Puckel i huvudsak om jag minns rätt. Iallafall i våran grupp.

TISDAG
I tisdags så åkte vi skidor. Mycket puckel även denna dag, även lite reguljärt pistrockande.

ONSDAG
I onsdags så åkte vi skidor. Satte upp en storslalombana och körde hårt. Alla lyckades bra.

TORSDAG
I torsdags så åkte vi skidor. Dock så blev det i Hundfjället, så här tränade vi stenhårt på att köra brant i World Cup-backen och körde offpist brevdid. Senare så drack vi öl med Dic, Sam och Josse på Gustav. Vissa fortsatte även till HC. Inklusive mig. Mycket dans och naket. När jag kom hem igår så möttes jag av en uppochnervänd säng med alla min kläder utslängda över den. Mannen bakom detta är Joakim Rosén och han ska få sitt straff tids nog. Jag sov på soffan.

FREDAG
Idag så åkte vi skidor. Vi har filmat och åkt offpist brevid Väggen i princip hela dagen, grymt kul. Adam hade även sin första bakfylla idag efter en hård dag på HC, han var dock inte ensam så några av oss kunde lida med honom. Vi har även pimpat våra hjälmar, min blev häftigast vilket inte är så konstigt, dom brukar säga "KG, shit vad du är häftig!", ni har säkert upplevt detta själva.

Ja, så nu ikväll blir det till att hälsa på i Trysil och partaja där med ÄckelJocke.

Tack och bock.
KtodaGliciousness.


krossad myt och trötta lungor..

okey, vill bara börja med att inleda mitt inlägg med att avleda alla som helst misstankar om att jag och älskvärde kung adam ideskär skulle ha ihop det. Vi stötte bara ihop på dansgolvet, vi var båda fulla, han började smeka min kropp och ja ni vet säkert själva vad jag menar killar.. vem kan motså detta? att vårat förspel sedan fastnade på bild var inte vad jag hade tänkt mig iallafall.. hoppas att adam känner samma. jag har ingen aning om vad som hände senare, somnade i adams knä på HC bussen hem och vaknade i anton rydings säng med anton och fia?.. fia blinkade till mig med ena ögat och visskade "du är så söt när du sover", då klädde jag på mig och sprang hem och grät, våldtäcktsduschade och kollade på sex and the city resten av dagen.
nog om det, jag tänkte även tala om för er i klassen att jag ligger hemma och har lunginflamation, det suger.. är tråkigt att bara ligga still.. jag vill åka skidor!!
vi får se när jag kan åka igen, hoppas jag kan vara med på steg två iallafall. blir nog ingen skidåkning innan dess!
kommer nog upp till sälen i veckan hur som helst.
om vi inte ses får ni ha det asroligt och kör hårt, vi ses när vi ses och hörs när vi hörs.
/JEPPENATOR!

Skid11´s nya kärlekspar


gull gull

Några Iaktagelser under vintern

Fick mig en smärre chock för några dagar sedan när en av våra kära klasskamrater skrev en ganska rolig sak på Fejjan. Just i samma stund som jag läste dom två raderna fick jag upp en bild i huvudet som inte riktig stämmde med verkligheten. Han pratar alltid om att han är så hård och han är så jäkla getto från Orminge!!?? Men i själva verket tror jag han är född och uppvuxen på Stureplan. För att citera vår allas egen KGlicious-"försöker leva så hårdrock som möjligt, och lyckas ganska bra om han får säga det själv. Lite längre hår bara". Jo långt hår har han, men what´s up med dom silvriga halvmånarna i ögat? Är det någon modeacessoar som alla andra missat? Känns inte så hårdrock med fixad frisyr, t-shirt från NK och en kavaj från Hugo boss. Vad som inte framgår på bilden är även ett par jeans från Filipa K och ett par loafers från Fred Perry. Men kanske bara jag som är helt utanför modesvängen och att man är hårdrock om man klär sig så? Som om inte detta var nog så finns det en annan mörk sida som KGlicious dolt väldigt bra för oss. Men nu har sanning sprungit ikapp honom och ska fram till varje pris. Precis som spjuvern Adam Ideskär så här Kalle kört lite vid sidan av. För att få rätsida på det hela ringde jag upp Kalle för en liten pratstund utan resultat. Skickade då ett mail om mina intentioner, fick ett sms lite senare som svar med lovord om en ganska stor belöning om jag inte publicerade mina fynd. Men skam den som viker sig för en smågangster från Orminge med kepsen på sned och gällivarehäng. Så här är sanningen, Kalle har jobbat extra lite på nätterna och varit statist för programmet Cops. Enligt rykten ska han varit en ganska flititigt anlitad statist då han passad perfekt in i profilen för White trash/trailer trash stilen. Men alla har vi varit unga Kalle, du behövde väl pengarna?

Det var var allt för mig, syns i Lindvallen.

Över och ut

Ps: Vi har ett nytt bästis par i klassen, enligt mina källor ska dom även bytt bästis halsband.






RSS 2.0