Vad händer i Orsa?

Jadu Filippa Ring! Andreas här tänkte berätta vad som hände denna helg i Orsa! Vi började med att fira Emelie Detmer och Chips fördelsedag på fredagen som slutade med att massor av vänner kom upp och det blev en fest utan dess like! + Med en hel del Kapten och en Jonas Bäcklund så är det svårt att få det misslyckat! eller någon som säger imot?

Lördag morgon blev det bilfärd till Tandådalen öppnings helg med en hel drös med skid elever! Alla förstod inte riktigt det där med att njuta av den första skiddagen så dom började nöta skärande svängar på dirren!
Mattias knäckte sina nya HEAD skidor så vi hoppas att han får ett par nya! Men han kom och lekte med oss efter det så det va kul! Blev endel lekande med Rails, små 3or och elefantsvängar underdagen

Vill ge ett par GULD stjärnor till Jeppenator, Malin Stockiis,Mattias, Filippa & mig själv som använde dagen till att njuta och ha kul hela dagen! :) no fens till er andra;)

Lördagens Pimp and Hoe fest blev ändrad till en högsta klassig dresscoats kalas där vi träffade en och annan schteekare! :)
Kvällens "Gladaste" utser vi nog alla till våran underbara lilla flicka EMELIE ALBREKTSSON!

Söndagen blev det städa lokalen och en hel del bakis mat.. Mysig filmkväll uppe på Penthouse!

Nu är det Geografi i veckan och hoppas alla tar med ett glatt humör till Reseledarutbildningen uppe på Grönklitt i helgen!

Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0